Prodej bytu 3+1 65 m², Karlovy Vary

2 897 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji světlý byt 3+1 v klidné čtvrti Stará Role na ulici Kladenská. Byt se nachází ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží panelového domu.
Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí cca před 13 lety, kdy byly zrekonstruovány všechny klíčové prvky včetně nového zděného jádra koupelny a elektroinstalací, což zajišťuje bezproblémové bydlení na další léta.

Interiér bytu nabízí příjemně rozvržené pokoje s dvěma ložnicemi o velikosti 8 m2 a 12 m2, prostorným obývacím pokojem o rozloze 20,4 m2 a samostatnou kuchyní. Součástí bytu je také prostorná koupelna se sprchovým koutem. Byt se pyšní také skvěle řešenými úložnými prostory s vestavěnými skříněmi na míru, které poskytují dostatek místa pro organizaci vašich věcí. Sklepní kóje dále rozšiřuje možnosti úložného prostoru.

Lokalita bytu nabízí výbornou infrastrukturu – školy, mateřské školy, poštu, zdravotní služby a obchody jsou na dosah. Autobusová zastávka je pouhých 200 metrů od domu, což zajistí skvělou dopravní dostupnost.

Byt je v dobrém stavu a poskytuje možnost dalšího přizpůsobení dle osobních preferencí nového majitele. Je ihned k dispozici pro nastěhování. Nabízíme také profesionální asistenci s financováním prostřednictvím hypotečního úvěru.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vaši návštěvu a možnost ukázat vám váš potenciální nový domov.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6607
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 65 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist