Prodej bytu 4+1 127 m², Karlovy Vary

11 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Chcete se probouzet za ranního zpěvu ptáků? Vypít si šálek kávy za lehkého staccata koňských kopyt? Dát si sklenku vína za příjemného zvuku kostelních zvonů, či se jen tak nechat kolébat šuměním říčky? Tohle všechno nabízí jediný, velkoryse zrekonstruovaný byt 4+1 v os. vlastnictví o rozměru 127,3m2 ve 3.patře historického zdobného domu v samém srdci lázeňské zóny v Karlových Varech. Byt prošel nákladnou a velmi zdařilou rekonstrukcí zahrnující výměnu oken za dřevěná eurookna v jeho zadní části, kompletní repasování oken v čelní části domu, položení nových laminátových podlah a dlažeb, celkovou obnovu koupelny s veškerou novou sanitou vč. nového kondenzačního plynového kotle na vytápění a ohřev vody, instalaci nové kuchyňské linky s vestavěnými elektrospotřebiči. Největší změnu však doznaly mansardy nad bytem, jejichž sloučením vznikl nádherný světlý hostinský pokoj (28 m2) přístupný jak z menšího pokoje v bytě, tak ze samostatného vchodu ve 4.p.
Byt má skvělou dispozici: ze vstupní chodby rozdělené do dvou částí se vchází do téměř všech místností. Po levé ruce najdeme světlou koupelnu s oknem vybavenou umyvadlem, sprchovým koutem, vanou a WC. Na této straně je taktéž ložnice s výhledem do zeleně rozpoložená do zadní tiché strany domu. Z její zbytečně velké plochy (24,6 m2) byla část použita na praktickou šatnu. Proti dveřím vnitřní vstupní chodby se pak nachází veliký obývací pokoj (27,4 m2) citlivě oddělený dekorativní designovou vzdušnou zástěnou na jídelní a obytnou část. Ze sousední kuchyně se vchází do menšího pokoje se širokým využitím, ze kterého vede schodiště do hostinské ložnice. Všechny tyto pokoje jsou situovány na jihozápad s příjemným odpoledním sluncem s výhledy na budovu Vřídla, proslulý barokní chrám Máří Magdalény, Mlýnskou kolonádu a říčku Teplá.
Výsledný efekt rekonstrukce je tak zdařilý, že byt byl vybrán a publikován v časopise Home. Tato nemovitost je určena opravdu pro náročnou klientelu, která ocení nejen její skvělou polohu a celkový dojem bytu jako naprosto kompaktního harmonického celku a taktéž pro ty klienty, kteří chůzi do schodů v domě bez výtahu budou brát jako jeden z faktorů zdravého životního stylu.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2640
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 127 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist